Wednesday, December 30, 2009

reflection 2009



selalu after coursework kita mesti buat reflection kan. jd mari kita praktikkannya sempena year end ini. huhu. mst mr koo bangga ada anak murid macam aku. hahaha. ok reflection ini pasal apa yg aku buat utk pertama kalinya dlm tahun ini. huhu.






okeh.mari start dari jan-dec.hahaha.









amaran: xda benda yg hebat di sini. ini hanyala utk mengimbas kembali dgn harapan akan menjadi lagi baik pada tahun hadapan. terima kasih.












first time beli keta






mmg la keta ni atas nama aku..tp technically byk dana lain yg menyumbang. haha. tQ fred0&ayah umi.









first time praktikum





1st practicum di sk. bahang for 1month then 2nd one di sk. unggun (the best school ever!) for 2 months and after this which is next year at sk. buit hill for 3 months. huhu T__T









first time dinner sama warga math sekalian.



a night to remember 09. nati 2010 mst buat lagi.hoho.










first time p pulau sipadan



terpaksa di censored utk mengelakkan apa-apa kontrovesi. haha. sini byk aku first time mcm jakun. snokeling, tgk jaws, tgk ikan ramai2, tgk punya-main-cantik batu karang ntah suma la 1st time.haha.








first time dating sma fred0 over the china sea. ini pun kira ka?




hahahaha. kali ke 23423979 kalau di sabah sahaja.








first time operation.



operation ka juga kalo gigi?hahaha.kira operate la tu kan kalo kena potong2 dan jahit2.hehe.







first time jadi org gila di office air-asia


ini tiada gambar. org gila mana pandai ambil gambar. haha. 2 hari yg paling lama dlm hidup aku setakat ni. huhu. ini semua pasal beli tiket p philipine. beli utk 11 org. tp yg 9 org tu salah bulan. supposed bln june tp after print baru nampak bln mei plak. kalau maw tukar tarikh bayar about rm2k!! mana maw cari duit.huhu. thank God kami jumpa org yg baik di office tu. 3-4 kali ulang alik mcm org gila p office dorang dlm masa 2 ari tu baru selesai. syukur tiada penalty apa-apa. syukur Tuhan.










first time dapat puding hand-made masa birthday




tQ bazilah~!!! and the gang!










first time jd promoter




hi. promosi hotlink~ hahaha.


baru aku taw betapa susanya keja promoter.. tp bes time dpt gaji.haha.







first time sewa rumah



hari tu after confirm suda rumah ni c jamilah tanya.. berapa elaun ko after tolak semua2? trus aku terkesima. aku x kira. huhu. bodoh bodoh. arap rumah ni tidak buat penyesalan yg besar la... huhu.. moral of the story: lepas ni mesti berfikir very100x carefuly before decide something.




lepas reflect kita mesti buat resolution kan utk nex year.. baru complete..


ok. my resolution for nex year is..


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.



haha. mana penah aku buat reso2 ni.. apa jadi pun jadi la.. huhu..


harap semua berjalan dgn lebih baik nex year dan rezeki betambah2 dan malaysia btambah maju dan kaya supaya elaun boleh tambah dan smoga dapat kawin cpt2 hahaha~!!


amin.







8 comments:

  1. Wuuuuu yg airasia tu mmg kin takut~!

    ReplyDelete
  2. wow epa ada blog....

    ReplyDelete
  3. hohoho...home-made puding pn 1st time ka pa...teharu aku..

    ReplyDelete
  4. iyaaa bha buz..maw arap c leyna mana dia maw watkan aku tu..hahahaha

    ReplyDelete
  5. leyna..lawat2 la slalu..haha.padahal nda update bha..huhu

    ReplyDelete
  6. judit!kin takut!mcm maw pengsan!kalo pengsan suda buli wat fes time pengsan.hahaha

    ReplyDelete
  7. hye k.Epa.lama tia dgr cerita.bakal cikgu apa ni?

    ReplyDelete
  8. uhu.major course skg math..tp suma benda kami blaja jd nataw kwar jd cegu apa ni..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails