Tuesday, October 30, 2012

sunrise :D

aku bersyukur sangat sangat sangat kerana ditakdirkan tinggal di Sabah.

di sabah ni semua ada! katakan apa saja! tempat sejuk? panas? gunung ganang? pulau? pedalaman? bandar?

tapi yang paling bessssttt bila-bila ja di mana-mana ja boleh nampak scene cantik-cantik!

pergi pasar dengan umi pagi-pagi nampak scene cantik, pulang dari nabawan lalu di kimanis nampak lagi scene cantik (kalau nda berkabus), lalu lokawi ja pun petang-petang cantik suda scene dia. kalau sipadan mabul gunung kinabalu tu nda payah cakap la... marvelous!

tapi 1 la kelemahan orang miskin nda mampu beli camera mahal ni.. scene cantik macam mana pun nda dapat rakam secantik yang real pasal camera bida dan juga memang tiada talent. kahkah

tapiiiiiii.. ada satu tempat yang tidak payah talent, tidak payah camera canggih, tapi bole mengambil gambar setanding gambar poskad...






di kg Tambisan iaitu kampung en khairul qayyum!

2 comments:

  1. cantik gilakkkk..bw ba kmi p sini pa..hehe

    ReplyDelete
  2. jom laa... tp nataw maw tinggal mana haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails